Добредојдовте во вашата онлајн продавница

Врз основа на 8 годишната работа во електронската трговија и изграденото знаење и искуство, Grouper ја има визијата за сите потреби на еден е-трговец. Сето тоа знаење е претопено во Grouper Shopping Mall и вие го добивате на дланка.

check

Подготовка, администрирање и објава на продавницата.

По потпишување на договорот поминувате низ краток тренинг со нашите одговорни технички лица, каде ќе ви биде објаснет целиот систем и предадена на ваша употреба.

shopping

Плафторма за објава и администрација на производи.

Вашите производи може да ги поставите на 2 начини. Еден по еден со сите нивни информации или преку импорт од Excel фајл (.csv)

trolley

Плафторма за следење на нарачки и испорака.

Честитки на вашата прва продажба! Сега може да го спакувате производот на корисникот и да предадете на компанијата за достава. За тоа време ние ќе го известиме корисникот дека пратката е на пат.

statistics

Панел за статистика и следење на продажби.

По првата недела веќе имате доволно податоци за анализирање на податоците. Затоа спремивме дедициран панел за статистики и анализа на вашите продажби.

support

Корисничка и техничка поддршка.

24/7 корисничка поддршка за тековните проблеми и техничка поддрша за вашите нови дедицирани потреби за нови маркетинг алатки.

online-shop (1)

Комплетна продавница за сите потреби

Презентација на вашата компанија(лого, локација, работно време, контакт инфо). Ваш дедициран линк www.grouper.mk/imeto-na-vasata-kompanija. Категоризација на вашите производи и нивно сортирање.

v-mobileapp-img-left-phones33
Зошто Grouper продавница?
Ова се само дел од придобивките за ваша продавница на најголемиот шопинг центар во Македонија
1.

Готово софтверско решение

Програмирањето е најтешкиот дел во приказната на онлајн продавницата. 8 годишно искуство претопено во лесен систем за навигација на вашата компанија.
2.

Маркетинг платформа

Целосна маркетинг стратегија за вашата продавница. Дополнителни алатки за промоција. Нешто што и најсовремените маркетинг агенции неможат да го понудат.
3.

Најголема база на корисници

Во првиот ден добивате пристап на најголемиот онлајн пазар на производи во Македонија. Grouper.mk има над 30.000 посети во само еден ден.
4.

Мобилна апликација

Со додавање на вашите производи, воедно ги објавувате на најпопуларните мобилни апликации во Македонија. Grouper.mk по втор пат е прогласена за најдобрата апликација во државата.
5.

Безбедна продавница

Вашата продавница и вашите нарачки се обезбедени од неовластено користење. Со аплицирањето, добивате HTTPS сертификат за безбедност.
6.

Корисничка и техничка поддршка.

24/7 корисничка поддршка за тековните проблеми и техничка поддрша за вашите нови дедицирани потреби за нови маркетинг алатки.

Комплетно решение за вашиот бизнис!

Не е само софтверот кој го добивате за најниска цена, туку сите маркетинг алатки, платформата и базата на корисници.
v-mobileapp-img-left-albums
ШТО Е GROUPER ПРОДАВНИЦА?
[деф.] “Grouper продавница” е ваша онлајн веб страна во склоп на “Grouper online shopping mall” со ваш брендинг на која може да ги објавите сите ваши производи по редовни или намалени цени, подредени во соодветна категоризација – со имплементиран платежен систем и платформа за процесирање на нарачки и испорака.
World famousstars like our app!

Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for lorem ipsum will uncover many web sites still in their infancy various versions have evolved.

д-р Нина Ангеловска

Погледни го видеото од нашиот основач д-р Нина Ангеловска – Експерт во електронска трговија (forbes 30 under 30) и види што има таа да ти каже.

Share favoritmusic with friends!

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using lorem ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters.

wood-portfolio-placeholder
Платформа градена на цврсти темели!
Со аплицирање за ваша продавница, добивате пристап до широката база на корисници градена на квалитет и премиум корисничка поддршка низ изминатите 8 години.
> 30,000

дневни посети

на вебсајтот Grouper.mk
100,000

инсталации на мобилни уреди

Android & iOS мобилни апликации.
200,000

активни корисници

на месечно ниво.
Screenshot_5
Одберете од листата на пакети креирани за вас

Пакети на продавница за секакви потреби

Пакетите се изготвени од комплетниот тим на Grouper каде работат повеќе од 18 професионалци од различни дејности. Веб програмери, сервер администратори, проект менаџери, маркетинг агенти, дизајнери, facebook ads менаџери и social media аналитичари.
Основен пакет
ден. 1200 месечно
асдкакд
асдкасдкасдк
адскадкадкад
асдкасдк
Основен пакет
TOP
ден. 2000 месечно
асдкакд
асдкасдкасдк
адскадкадкад
асдкасдк
Основен пакет
ден. 4000 месечно
асдкакд
асдкасдкасдк
адскадкадкад
асдкасдк
Основен пакет
ден. 6000 месечно
асдкакд
асдкасдкасдк
адскадкадкад
асдкасдк
За оние што сакаат повеќе промоција..

Листа на дополнителни маркетинг алатки

Во склоп на Grouper.mk нудиме дополнителни пакети кои ќе ви овозможат подобра и побрза промоција на вашите производи
Маркетинг алатки
Пост на Facebook
Пост на Instagram
Дедицирана Newsletter кампања за продавницата
Реклама на Facebook (неколку сета на реклами за соодветни таргет групи)
Реклама на Instagram (неколку сета на реклами за соодветни таргет групи)
Банер во зделка со вклучен дизајн (во времетраење од 10 дена)
Instagram story (custom креирано story за продавницата)
Дедициран албум на FB за продавницата
Instagram story Sponsored (реклама на Instagram story)
Нотификација на desktop пребарувач (до 50.000 зачленети)
Нотификација на мобилните апликации до сите корисници Android and iOS Mobile Apps (до 100.000 зачленети)
IGTV (Инстаграм TV видео)
Банер на предна страна со вклучен дизајн (во времетраење од 10 дена)
Банер во категорија производи со вклучен дизајн (во времетраење од 10 дена)
Check out our latest

Subscriber reviews

The generated lorem ipsum is therefore always free from repetition, injected humour, or non-characteristic words etc.

SEND US A MESSAGE

CONTACT INFORMATION

50 East 52nd Street
Brooklyn, NY 10022
United States
+1322224332
+1323345455

Do you have questions about how Economist can help your company? Send us an email and we’ll get in touch shortly.

Не чекај! Револуцијата во електронската трговија веќе е во тек..
Аплицирај и активирај ја веднаш твојата нова онлајн продавница во склоп на Grouper Shopping Mall